Porsche 911

Cabrio 3.8 Carrera 4S
    Bouwjaar 2008
    Kilometerstand 92.233 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    42-JDN-3
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2008
    KleurGrijs
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders6
    Aantal deuren2
    Afmetingen in cm (L B H)443 X 185 X 130
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    De indrukwekkende vormen en de topprestaties van deze Porsche 911 Cabrio staan garant voor ultiem rijplezier. De zescilinder motor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. Als we het over extra cachet hebben, moeten we zeker het lederen interieur noemen. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. Het elektrische cabriodak opent snel en soepel. Zo geniet u maximaal van elke kilometer die u open rijdt. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Ook 19 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, windscherm, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.

    Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Altijd goed zicht? De regensensor zorgt ervoor! De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Banden moeten altijd op de juiste spanning zijn. Daarom is deze Porsche 911 Cabrio voorzien van een bandenspanningscontrolesysteem.

    Wilt u nader kennismaken met deze Porsche 911 Cabrio? Maak dan nu een afspraak.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Autopark Zuid, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur en zaterdags van 09.00 uur tot 12.30 uur.
    s'avonds in overleg mogelijk.

    Hoewel wij onze advertenties met grote zorg samenstellen kunnen er altijd zaken zijn die niet geheel met de werkelijkheid overeenkomen m.b.t. de opties of de prijsstelling van de auto. U kunt uit de informatie van onze advertentie dan ook geen rechten ontlenen.

    Opties
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Bandenspanningscontrolesysteem
    Bi-xenon koplampen
    Binnen/buitenspiegel automatisch dimmend