Volkswagen Golf

Cabriolet 1.2 TSI BlueMotion
    Bouwjaar 2012
    Kilometerstand 123.050 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    59-XPL-7
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2012
    KleurJa
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingAlcantara
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren2
    Afmetingen in cm (L B H)425 X 178 X 142
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Volkswagen Golf Cabriolet levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Golf Cabriolet. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. De techniek staat voor niets: het gebruiksvriendelijke dak gaat elektrisch open of dicht. In een stilstaande file hoeft de motor niet te lopen. Het start-stopsysteem zorgt dat de motor weer start als de rij weer in beweging komt. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    Wat wilt u onderweg horen? Er is volop keus, dankzij bluetooth. Het navigatiesysteem is met het audiosysteem gecombineerd. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. Ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Cabriolet samen. Heuvelop stilstaan was vroeger een kunstje. Met de hill hold control gaat het volautomatisch. Deze Volkswagen Golf Cabriolet is voorzien van Brake Assist, die extra remkracht geeft bij een noodstop.

    We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Volkswagen. Belt u ons snel?


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Autopark Zuid, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur en zaterdags van 09.00 uur tot 12.30 uur.
    s'avonds in overleg mogelijk.

    Hoewel wij onze advertenties met grote zorg samenstellen kunnen er altijd zaken zijn die niet geheel met de werkelijkheid overeenkomen m.b.t. de opties of de prijsstelling van de auto. U kunt uit de informatie van onze advertentie dan ook geen rechten ontlenen.

    Opties
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarmsysteem
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Armsteun voor
    Garanties
    Nap