BMW 3 Serie

Touring 320i High Executive
    Bouwjaar 2012
    Kilometerstand 226.108 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    12-ZKJ-6
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2012
    KleurJa
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)462 X 181 X 143
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW 3-serie Touring is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht. Een start-stop systeem is ook aanwezig, dat helpt u om het brandstofverbruik te reduceren. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Voor de audiobediening hoeft u uw ogen geen seconde van de weg te houden. Alle functies bevinden zich op het stuur, onder uw vingertoppen. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En deze auto heeft ook buitentemperatuurmeter, lederen stuur en boordcomputer als standaard uitrusting.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 3-serie Touring samen. Banden moeten altijd op de juiste spanning zijn. Daarom is deze BMW 3-serie Touring voorzien van een bandenspanningscontrolesysteem.

    Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Autopark Zuid, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur en zaterdags van 09.00 uur tot 12.30 uur.
    s'avonds in overleg mogelijk.

    Hoewel wij onze advertenties met grote zorg samenstellen kunnen er altijd zaken zijn die niet geheel met de werkelijkheid overeenkomen m.b.t. de opties of de prijsstelling van de auto. U kunt uit de informatie van onze advertentie dan ook geen rechten ontlenen.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Armsteun achter
    Garanties
    Nap