BMW X5

XDrive40e High Executive
    Bouwjaar 2015
    Kilometerstand 230.013 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    HN-638-J
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2015
    KleurJa (blauw metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)489 X 194 X 176
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Al meer dan honderd jaar is het bewijs geleverd: BMW maakt rijden geweldig. Deze auto is uitgerust met een viercilinder motor en een automatische transmissie. Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en treeplanken.

    Deze BMW is voorzien van knoppen op het stuur om het navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem te bedienen. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met cruise control, dvd-systeem, automatisch dimmende buitenspiegels, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze BMW helemaal compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze BMW X5 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Autopark Zuid, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur en zaterdags van 09.00 uur tot 12.30 uur.
    s'avonds in overleg mogelijk.

    Hoewel wij onze advertenties met grote zorg samenstellen kunnen er altijd zaken zijn die niet geheel met de werkelijkheid overeenkomen m.b.t. de opties of de prijsstelling van de auto. U kunt uit de informatie van onze advertentie dan ook geen rechten ontlenen.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Alarm klasse 3
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Garanties
    Nap