Mitsubishi Outlander

2.0 PHEV Instyle
    Bouwjaar 2013
    Kilometerstand 136.301 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    6-SXD-89
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2013
    KleurJa (zwart metallic)
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)466 X 180 X 168
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Krachtig in techniek, groot in comfort en prestaties: Mitsubishi. Drive your ambition. De aandrijving van deze Mitsubishi wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Kijk, dat noemen we nou stijlvol: een fraai lederen interieur. Gecombineerd met het heerlijke gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

    Zo kan muziek in de auto klinken: het high performance audiosysteem levert topklasse geluid! Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: navigatiesysteem, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. De standkachel is een ideale optie voor de koude maanden. U stapt altijd in een voorverwarmde auto en hoeft nooit meer ruiten te krabben. Achter het stuur van deze Mitsubishi bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook en lederen stuur behoorlijk compleet.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Mitsubishi Outlander samen. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.

    Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Autopark Zuid, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur en zaterdags van 09.00 uur tot 12.30 uur.
    s'avonds in overleg mogelijk.

    Hoewel wij onze advertenties met grote zorg samenstellen kunnen er altijd zaken zijn die niet geheel met de werkelijkheid overeenkomen m.b.t. de opties of de prijsstelling van de auto. U kunt uit de informatie van onze advertentie dan ook geen rechten ontlenen.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Anti Slip Control
    Audio installatie premium
    Garanties
    Nap