Land Rover Range Rover Sport

4.2 V8 Supercharged
    Bouwjaar 2009
    Kilometerstand 233.159 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    09-HPH-3
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2009
    KleurJa
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders8
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)479 X 193 X 178
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Land Rover Range Rover Sport. De automatische transmissie en de achtcilinder motor maken het autorijden snel en comfortabel. De luchtvering absorbeert niet alleen oneffenheden in het wegdek, maar verhoogt ook aanzienlijk het rijplezier. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Life is easy! In ieder geval met dit elektrisch bediende glazen panoramadak. Voor en achter: iedereen dezelfde luxe. Vandaar de verwarmde achterbank. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Ook is de auto voorzien van: 20 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen voor.

    De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De snelste of zuinigste weg? Het navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. De Land Rover is standaard voorzien van: cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

    Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Autopark Zuid, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur en zaterdags van 09.00 uur tot 12.30 uur.
    s'avonds in overleg mogelijk.

    Hoewel wij onze advertenties met grote zorg samenstellen kunnen er altijd zaken zijn die niet geheel met de werkelijkheid overeenkomen m.b.t. de opties of de prijsstelling van de auto. U kunt uit de informatie van onze advertentie dan ook geen rechten ontlenen.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verwarmd
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco automatisch
    Alarmsysteem
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Garanties
    Nap