BMW 5 Serie

Touring 530d High Executive M pakket
    Bouwjaar 2013
    Kilometerstand 253.639 km
    Brandstof Diesel
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    3-SKH-32
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2013
    KleurJa (zwart metallic)
    BrandstofDiesel
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders6
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)491 X 186 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Bij het ontwerpen van de BMW 5-serie Touring stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De automatische transmissie en de zescilinder motor maken het autorijden snel en comfortabel. De luchtvering biedt stabiliteit onder alle wegcondities. Als we het over extra cachet hebben, moeten we zeker het lederen interieur noemen. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Fun en functie wordt samengebracht in het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, bi-xenon koplampen, sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en metallic lak.

    Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Smakelijke subs en knisperend hoog: het high performance audiosysteem geeft elke frequentie een kwaliteitsbehandeling voor akoestisch genieten onderweg. Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De BMW is standaard voorzien van: DAB ontvangst, regensensor, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    Zoals u mag verwachten van deze BMW 5-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze BMW 5-serie Touring Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als head-up display en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

    Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Autopark Zuid, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur en zaterdags van 09.00 uur tot 12.30 uur.
    s'avonds in overleg mogelijk.

    Hoewel wij onze advertenties met grote zorg samenstellen kunnen er altijd zaken zijn die niet geheel met de werkelijkheid overeenkomen m.b.t. de opties of de prijsstelling van de auto. U kunt uit de informatie van onze advertentie dan ook geen rechten ontlenen.

    Opties
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 3
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Audio-navigatie full map
    Audio installatie premium
    Automatische niveauregeling