Porsche Boxster

718 PDK sport chrono Goedkoopste op het net.
    Bouwjaar 2016
    Kilometerstand 197.595 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    KF-124-J
    CarrosserieCabriolet
    Bouwjaar2016
    KleurJa (blauw metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelE
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren2
    Afmetingen in cm (L B H)438 X 180 X 128
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze Porsche 718 Boxster. De viercilinder motor in combinatie met de automatische transmissie maken het rijden met deze Porsche tot een waar feest. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Met een simpele druk op de knop opent het cabriodak en geniet u van de buitenlucht. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de rijke uitrusting horen ook 20 inch lichtmetalen velgen, windscherm, warmtewerend glas, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

    Zo kan muziek in de auto klinken: het high performance audiosysteem levert topklasse geluid! Waarheen gaat de reis? Het navigatiesysteem met harde schijf brengt u trefzeker ter plekke! In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

    In de Porsche 718 Boxster heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

    Als u meer wilt weten over deze Porsche 718 Boxster, neem dan nu contact met ons op voor een afspraak.


    Bedrijfsinformatie

    Welkom bij Autopark Zuid, wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur en zaterdags van 09.00 uur tot 12.30 uur.
    s'avonds in overleg mogelijk.

    Hoewel wij onze advertenties met grote zorg samenstellen kunnen er altijd zaken zijn die niet geheel met de werkelijkheid overeenkomen m.b.t. de opties of de prijsstelling van de auto. U kunt uit de informatie van onze advertentie dan ook geen rechten ontlenen.

    Opties
    Achterspoiler
    Adaptief Demping Systeem (ADS)
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarmsysteem
    Aluminium interieur afwerking
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Garanties
    Nap